Gezonde chocolademelk

Gezonde chocolademelk

Ingrediënten (voor 2 grote of 3 kleine koppen):
– 600 ml ongezoete amandelmelk (de zelfgemaakte versie is natuurlijk de beste: amandelmelk (homemade))
– 6 ontpitte dadels
– 30 gram pure biologische chocolade (hoe puurder, hoe beter) OF 2 el rauwe cacaopoeder
– (esdoornsiroop)

Bereiding:
Doe de amandelmelk of andere plantaardige melk met de dadels in de blender en blendt tot een homogeen geheel. Warm vervolgens de melk op in het steelpannetje en voeg hierbij de chocolade of rauwe cacaopoeder. Als je liever wat extra chocolade of cacaopoeder toevoegt, kan dit natuurlijk. Laat de chocolade smelten en hup.. klaar! Wil je het graag wat zoeter, voeg dan naar wens nog wat esdoornsiroop toe.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.