Havermoutpap

Havermoutpap

Ingrediënten (voor 4 porties) :
– 1l amandelmelk of rijstmelk
– 150 gram havervlokken
– 1 banaan
– 1 appel
– 2 kl kaneel
– kokosrasp, gojibessen, chiazaad en/of hennepzaad als topping

Bereiding:
Prak de banaan en doe ze samen met de havervlokken in de melk. Breng dit mengsel al roerend tot net aan het kookpunt (niet doorkoken). Laat 10 minuten rustig pruttelen. Voeg kaneel toe. Snijdt de appel in kleine stukjes en verdeel deze over 4 kommetjes. Zet het vuur af en voeg de gojibessen, het chiazaad en/of het hennepzaad toe aan de melk en roer alles door elkaar. Giet het mengsel over de stukjes appel. Bestrooi met kokosrasp en eventueel nog wat gojibessen. Smakelijk! 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.