27 sep Chiapudding
Ingrediënten:
– 250 ml amandelmelk of andere plantaardige melk
– 4 el chiazaad (te koop in o.a. Delhaize, biowinkel en Colruyt)
– snuif vanillepoeder (ongezoet) (te koop in biowinkel)
– 1 banaan
– 100 gram rode vruchten of bosbessen of een combinatie (ik nam diepgevroren fruit)
– wat gecrushte noten en/of gojibessen als topping
Werkwijze:
Meng het chiazaad samen met het vanillepoeder onder de amandelmelk en zet een nachtje of minimum enkele uren (tot het een puddingachtig geheel geworden is) in de koelkast. Blendt de banaan met de frambozen en/of blauwe bessen tot een smeuïg geheel. Giet dit over de chiapudding wanneer deze klaar (puddingachtig) is. Strooi hierover eventueel nog wat gecrushte noten en/of gojibessen.
Sorry, the comment form is closed at this time.