Chocoladerepen met noten en superfoods

Chocoladerepen met noten en superfoods

Ingrediënten:
– reep chocolade (liefst zo puur mogelijk)
– vulling naar wens, ik koos voor grof gehakte gemengde noten en gojibessen
– snuf ongeraffineerd zeezout
– kokosrasp

Bereiding:
Smelt de chocolade au bain-marie. Meng vervolgens de gesmolten chocolade met het zeezout en de gekozen vulling, bijvoorbeeld gehakte noten en gojibessen. Houdt ongeveer de helft van de vulling apart. Leg een vel bakpapier in de overschaal en giet hierin de chocolade met zijn vulling. Daarna strooi je de rest van de vulling over de chocolade, alsook de kokosrasp. Laat even afkoelen op het aanrecht en zet de ovenschaal vervolgens +/- 60 minuten in de koelkast. Nadien kan je het geheel in stukken breken.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.